

Successfully Uploaded By: www.myedugist.com

NATIONAL EXAMINATIONS COUNCIL (NECO)

KM 8, BIDA ROAD P.M.B 159, MINNA, NIGER STATE

2018 BASIC EDUCATION CERTIFICATE EXAMINATION (BECE)

EXAMINATION TIMETABLE: 23RD APRIL TO 8TH MAY, 2018

DATE	PAPER CODE	PAPER TITLE AND SUBJECT	DURATION	TIME	PAPER CODE	PAPER TITLE AND SUBJECT	DURATION	TIME
		Paper I: Objective: Basic Science and Technology (BST)	1hr	10.00am – 11.00am	2201	Paper I: Objective: Hausa L2	1hr	2.30pm – 3.30pm
Monday 23rd April		Paper II: Objective: Basic Science and Technology (BST)	1hr	11.00am – 12.00noon	2211	Paper I: Objective: Igbo L2	1hr	2.30pm – 3.30pm
	0302	Taper II. Objective. Busic Science and Technology (BST)	1111	11.000111 12.00110011	2221	Paper I: Objective: Yoruba L2		2.30pm – 3.30pm
Tuesday 24th April	8311	Paper I: Objective: Pre-Vocational Studies (PVS)	1hr	10.00am – 11.00am	2051	Paper I: Objective: French Language	1hr	2.30pm – 3.30pm
		Paper II: Objective: Pre-Vocational Studies (PVS)	1hr	11.00am – 12.00noon	2052	Paper II: Objective: French Language	1hr	3.30pm – 4.30pm
Wednesday 25th April	1011	Paper I: Objective: English Studies	1hr 20mins	10.00am – 11.20am	1013	Paper III: Essay: English Studies	30mins	2.30pm – 3.00pm
		Paper II: Objective: English Studies	40mins	11.20am – 12.00 noon				
Thursday 26th April		Paper III: Computer Practical: Basic Science and Technology (BST)	45mins	10.00am – 10.45am				
Friday 27th April	2061	Paper I: Objective: Arabic Language	1hr	10.00am – 11.00am				
	2062	Paper II: Objective: Arabic Language	1hr	11.00am – 12.00noon				
Monday 30th April	1021	Paper I: Objective: Mathematics	1hr 20mins	10.00am – 11.20am	1023	Paper III: Essay: Mathematics	40mins	3.00pm – 3.40pm
	1022	Paper II: Objective: Mathematics	1hr 20mins	11.20am – 12.40pm				
Wednesday 2nd May	3113	Paper III: Practical: Business Studies	20mins	10.00am – 10.20am				
Thursday 3rd May	7291	Paper I: Objective: Cultural and Creative Arts (CCA)	1hr	10.00am – 11.00am	7293	Paper III: Practical: Cultural and Creative Arts (CCA)	1hr	2.30pm – 3.30pm
	7292	Paper II: Objective: Cultural and Creative Arts (CCA)	1hr	11.00am – 12.00noon				
Friday 4th May	8304	Paper IV: Drawing: Basic Science and Technology (BST)	45mins	10.00am – 10.45am				
Monday 7th May	2191	Paper I: Objective: Edo L1	1hr	10.00am – 11.00am	5161	Paper I: Objective: Christian Religious Studies	1hr	2.30pm – 3.30pm
	6231	Paper I: Objective: Efik L1	1hr	10.00am – 11.00am	5181	Paper I: Objective: Islamic Religious Studies	1hr	2.30pm – 3.30pm
	2071	Paper I: Objective: Hausa L1	1hr	10.00am – 11.00am				
	6241	Paper I: Objective: Ibibio L1	50mins	10.00am – 10.50am				
	2081	Paper I: Objective: Igbo L1	1hr	10.00am – 11.00am				
	2091	Paper I: Objective: Yoruba L1	1hr	10.00am – 11.00am				
	2192	Paper II: Objective: Edo L1	1hr	11.00am – 12.00noon	5162	Paper II: Objective: Christian Religious Studies	1hr	3.30pm – 4.30pm
	6232	Paper II: Objective: Efik L1	1hr	11.00am – 12.00noon	5182	Paper II: Objective: Islamic Religious Studies	1hr	3.30pm – 4.30pm
	2072	Paper II: Objective: Hausa L1	1hr	11.00am – 12.00noon				
	6242	Paper II: Objective: Ibibio L1	50mins	10.50am – 11.40am				
	2082	Paper II: Objective: Igbo L1	1hr	11.00am – 12.00noon				
	2092	Paper II: Objective: Yoruba L1	1hr	11.00am – 12.00noon				
Tuesday 8th May	8331	Paper I: Objective: National Values Education (NVE)	1hr	10.00am – 11.00am	3111	Paper I: Objective: Business Studies	1hr	2.30pm – 3.30pm
	8332	Paper II: Objective: National Values Education (NVE)	1hr	11.00am – 12.00noon	3112	Paper II: Objective: Business Studies	1hr	3.30pm – 4.30pm

SCHOOLS AND CANDIDATES SHOULD NOTE THE FOLLOWING:

^{*}Practical in Business Studies as well as Basic Science & Technology (BST) should be in sets where the number of candidates is large and the equipment cannot go round. However, the practical examination should not exceed 5.00pm. Computers can be used in place of manual Typewriters for Business Studies.

^{*} Albinos and Blind Candidates are to be given 30 minutes extra time in all subjects.

^{*} Blind Candidates must make use of NECO-supplied OBR Customised Braille Sheet for the Examination.

ABUBAKAR M. GANA

DIRECTOR: EXAMINATION ADMINISTRATION

FOR: REGISTRAR/CHIEF EXECUTIVE